Profesionální realitní server tisíce nabídek nemovitostí z celé ČR. www.realitypro.eu
www.vyrobapro.cz Výrova outdoorové reklamy za bezkonkurenční ceny v ČR! Více o projektu
Přejete si dostávat aktuality na Váš e-mail?

slevy dnes, hromadné slevy, nákupy se slevou

slevy na email
přihlášení

Degustátor

LRG Parnas Restaurant Parnas, francouzská specialita:

Restaurant Parnas se nachází na adrese Smetanovo nábřeží 2, Praha 1. Pochutnal jsem si na francouzské specialitě, která je obohacena o dva, typicky české prvky – skořicová jablíčka a calvados.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 9/10
2)      Interiér - 10/10
3)      Stolování - 9/10
4)      Servis - 10/10
5)      Kvalita pokrmů - 10/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 9/10

Celkové hodnocení: 9,5

Degustace: příprava na dnešek začíná už doma. Čistě jsem se oholil, ze skříně vyndal sváteční košili a vyleštil polobotky. Parnas totiž není ledajaká restaurace. Těší se velké oblibě nejen v tuzemsku, ale je známá i zahraničním turistům. Usadil jsem se v rohu restaurace, pokochal se krásným výhledem na panorama Prahy a nechal se unášet tóny živého klavíru. Měl jsem tu čest pozdravit se s šéfkuchařem, který mi přiblížil, co přesně dnes budu degustovat, o původu tohoto pokrmu a také jsem se dozvěděl, proč zvolil zrovna skořicová jablíčka. Kouzlo této kombinace přiblížím níže. Číšník se jal přípravy, přinesl pečivo, otevřel víno, dal „okoštovat“ a pověděl pár slov k původu této exkluzivní „slámovky“. Perfektní servis, v tuhle chvíli už jsem věděl, že Parnas se stane leaderem v hodnocení mezi degustacemi. Potrpím si na fine dining v pravém slova smyslu a v Restaurantu Parnas mě předvedli, že v Čechách ještě je takové místo! K samotnému foie gras. Řezy ztučnělých husích jater se získávají překrmování a omezením pohybu ptactva. Díky tomu játra narostou do většího rozměru a vykazují mnohem vyšší obsah tuku. Francouzská delikatesa je v některých státech světa zakázána, ve Francii zas naopak je modlou a nejvyšším gastronomickým zážitkem. Nezaměňujte, prosím, foie gras s paštikou, nemají nic společného, ostatně přijďte ochutnat a hned Vám bude jasné, proč sem toto píši. První sousto, až skoro nedočkavě, vkládám do úst a vychutnávám si ho všemi chuťovými pohárky. Šéfkuchař je kouzelník, kombinace se skořicovými jablíčky a Calvadosem je naprosto úchvatná! Nejvyšší kvalita připraveného pokrmu s exkluzivním slámovým vínem, klavír, výhled. Tato chvíle se mi vrývá do paměti a vím, že o tomto zážitku budu vyprávět všem na potkání!

LRG Restaurant Parnas LRG Restaurant Parnas LRG Restaurant Parnas

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LRG u patrona Restaurace U Patrona, tříchodové exkluzivní menu:

Restaurace U Patrona, držitel dvou ocenění Michelin, se nachází na Dražického náměstí 4, Praha 1, zhruba 250m od zastávky tramvaje Malostranské náměstí, kde se dá velmi pohodlně zaparkovat na hlídaném parkovišti. Menu sestavené šéfkuchařem Filipem Konečným, který má dlouholeté zkušenosti nejen s tuzemskou gastronomií, ale i s přípravou jídel zahraničních kuchyní dává tušit, že dnešní Rendez vous bude neopakovatelné.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 9/10
2)      Interiér - 7/10
3)      Stolování - 8/10
4)      Servis - 8/10
5)      Kvalita pokrmů - 9/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 8/10

Celkové hodnocení 8,16

Degustace: předkrm byl přesně takový, jak jsem očekával. Jemný losos, pečivo, rukola, snad jen jediné chybí a to hned napravím. „Pane číšníku, vinný lístek prosím“. Objednal jsem si lahvinku bílého a pokračoval v degustaci. Jak je ve francouzské gastronomii zvykem, menu graduje a laťka je nastavená pěkně. Hlavní chod mě zaujal variací chutí i vůní. Jednoznačně patrné bylo, že šéfkuchař opravdu ví, co dělá, pokrm byl vyvážený, křepelka přesně dopečená, přitom stále šťavnatá s křupavou kůrkou. Tak a na závěr? Créme brulée byl hitem loňského roku, letos zkuste domácí brownies! K tomu neodmyslitelně patří káva.

LRG restaurace U Patrona LRG restaurace U Patrona LRG restaurace U Patrona

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LRG U Kroužků Restaurace U Kroužků, flákoty masa:

degustoval jsem nabídku steaků restaurace U Kroužků, kterou pro Vás sestavil p. Martin Rhein. Stylová restaurace se nachází na adrese Milíčova 3, Praha 3.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 8/10
2)      Interiér - 8/10
3)      Stolování - 8/10
4)      Servis - 8/10
5)      Kvalita pokrmů - 9/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 7/10

Celkové hodnocení: 8

Degustace: vepřové nebo hovězí? Volbu nechám na Vás, já degustoval oba druhy masa a povím Vám - stálo to za to! V nabídce je 6 druhů úpravy masa od rare blue až po well done a věřím, že každý z Vás si vybere tu správnou variantu. Maso je upraveno tak, aby byla vyzdvihnuta jeho přirozená chuť, pouze lehce dosolené mořskou solí, žádné glutamáty a škodlivá „Éčka“ nebo kořenící směsi! Zkušený kuchař ví, co dělá a kouzla pod taktovkou p. Rheina se mění v realitu. Jako přílohu k masům doporučuji senzační steakové hranolky nebo fazolky na slanině. K těmto pokrmům jsem si objednal domácí pomerančový džus, který je známý v širokém okolí. Tak a je to tu! Dostal jsem před sebe dva talíře, dvě misky, ale hlavně dvě krásné flákoty masa, na které se tak těším. Sbíhají se mi sliny, tak hurá do toho! Začal jsem vepřovým. Krásně měkké, šťavnaté doporučil bych ho zejména dámám. Pro pány hovězí, chutí specifický flák masa, který pohladí v ústech a krásně zahřeje v žaludku! Během dnešní degustace jsem nepřišel na žádná negativa, proto tuto restauraci doporučuji a to nejen při toulkách po masových hodech, ale i k pracovním obědům, snídaním, nebo na večerní posezení s přáteli. 

 LRG U Kroužků LRG U Kroužků LRG U Kroužků

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LRG dolce Restaurant Dolce, tříchodové menu s humrem:

V rámci degustace jsem si dal dostaveníčko s francouzským humrem v restauraci Dolce. Restaurant Dolce a hotel Dolce Villa se nachází v klidné oblasti plné zeleně na adrese: Nebušická 93, Praha 6, jen pár minut jízdy vozem nebo MHD z Dejvického „kulaťáku“. Pokud pojedete vozem, využijte parkování přímo v objektu hotelu, k dispozici jsou i podzemní garáže.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 6/10
2)      Interiér - 8/10
3)      Stolování - 8/10
4)      Servis - 9/10
5)      Kvalita pokrmů - 8/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 8/10

Celkové hodnocení: 7,83

Degustace: nejprve jsem na stůl dostal domácí „banketky“ a v zápětí i předkrm - Salát z pečených paprik marinovaných v bílem balzamiku s ovčím tvarohem a krutonky s olivovou tapenádou. Název zní poněkud složitě, mňamka to ale byla náramná. Tapenáda z černých a zelených oliv byla báječná volba (že bych si řekl o recept?!?). Dojedl jsem předkrm a po chvilce číšník přinesl hranolky, zeleninový salát, česnekovou bagetu a grilovaného humra. Humr byl již rozdělen ve dví, to aby byla konzumace jednodušší. Vynikající maso! Vskutku lahodné! Skoro jsem se dopustil faux pas a olízl si prsty. Když ono je to tak dobré! Po dvaceti minutách je dobojováno. Jsem jednoznačným a spokojeným vítězem. Odkulil jsem se k degustaci dezertu. Sladká tečka se povedla. Pečený ananas s badyánem a bílým rumem podávaný s domácí vanilkovou zmrzlinou byl slaďoučký, ne však zas tolik, abych ho musel zapíjet vodou. Náramné zakončení večera! Všem, kdo humra ještě neochutnali tuto delikatesu doporučuji, rozhodně se nemáte čeho bát a těm, kdo humří maso znají, doporučuji využít jedinečnou příležitost a navštívit restaurant Dolce!

LRG humr LRG restaurace LRG restaurace

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LRG červený mlýn Restaurace Červený Mlýn, grill mix:

restaurace Červený Mlýn se nachází na adrese Konětopská 102/3, Praha – Ďáblice. Na dnešní menu jsem se velmi těšil a vězte, že je to poprvé, kdy jsem si jist, že není v silách jednotlivce zvítězit nad takovou spoustou jídla. Menu je určené pro 4 - 5 osob a hodí se k různým typům oslav, ať už k vysvědčení, promocím nebo narozeninám. Přestože do Červeného mlýna se pohodlně dopravíte i městskou hromadnou dopravou, dnes jsem zvolil automobil, to zejména proto, abych se cestou domů nekutálel.

Degustace v číslech

1)      Lokalita a dostupnost - 7/10
2)      Interiér - 7/10
3)      Stolování - 8/10
4)      Servis - 9/10
5)      Kvalita pokrmů - 8/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 8/10

Celkové hodnocení: 7,83

Degustace:  usadil jsem se ke stolu, objednal si čepované nealko pivo a v duchu se připravoval na záplavu masových chutí. No a je to tu! Tolik jídla, že se to skoro nevejde ani na stůl a všechno vypadá tak lákavě! Začnu žebry, protože píší, že jsou masitá, tak to mě zajímá. A skutečně, spousta masa, které jde krásně od kosti a spolu s bbq omáčkou lahodí mým ústům. K tomu sem tam přikousnu kousek pečiva a zelný salát s křenem. Paráda, tak tomuhle dávám jedničku! Kuřecí křidélka mohou někomu připadat příliš obyčejný pokrm, známý spíše z fast foodů, ne však tato. Líbí se mi, jak kuchař pojal pikantní omáčku, zvláště ženy ocení, že pikantní nemusí nutně znamenat jen pálivá! Mě osobně ke křidélkům výborně pasovala grilovaná zelenina, která vynese chuť křidélek do nebe. Ocucal jsem kostičky, umyl si ruce, pořádně si lokl piva a jal se degustovat fajnové masíčko se šťouchaným bramborem s cibulkou. Tak takhle mám brambory nejraději, najemno šťouchané, ne zas na kaši, mohu do nich vmíchat trochu salátu, nebo třeba i omáčku, když se mi zachce. Tak krkovice nebo prsíčko? Odpověď je nasnadě – obojí a najednou! To je panečku dlabanec!

LRG červený mlýn LRG červený mlýn LRG červený mlýn 

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LRG logoCesta časem, špalíčky vepřové panenky:

Tentokrát jsem si nechal vyvrátit mou domněnku, že cestovat časem není možné. Navíc po degustaci nabízeného pokrmu Vám prozradím, že podobný přístroj bych chtěl mít doma, abych se mohl teleportovat do Restaurace Cesta časem denně. Restaurace se nachází pár minut chůze z Vítězného náměstí (tzv. Kulaťáku) na adrese Na Kocínce 210/3 , Praha 6 – Dejvice. Výborné spojení je též ze zastávky Hradčanská autobusem č. 131. Řidiči ocení možnost bezplatného parkování přímo před restaurací.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 7/10
2)      Interiér - 8/10
3)      Stolování - 8/10
4)      Servis - 8/10
5)      Kvalita pokrmů - 8/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 7/10

Celkové hodnocení: 7,66

Degustace: ŠPALÍČKY VEPŘOVÉ PANENKY V KOŠILCE Z ANGLICKÉ SLANINY podávané s rokforovou omáčkou a domácími hranolky. Objednal jsem si sklenku piva a přivoněl k talíři plnému dobrot. A jdeme na to! Rozkrojil jsem první špalíček. Měkký, jemný, provoněný slaninou. Paráda, tak na tomhle pokrmu si smlsnu! Domácí hranolky pro mě nejsou ničím novým, mnohdy však bývají terčem kritiky – není totiž domácí jako domácí. Ne však v tomto případě. Hranolky jsou delikátní. Trochu se bojím rokforové omáčky, ale mé obavy se záhy rozplynou jako pára nad hrncem. Perfektní, omáčka není příliš slaná a hodí se k masu, hranolkám i čerstvé zelenině. Běžně provádím „pouze“ degustace, tentokráte jsem však zdlábnul s chutí vše, co bylo na talíři. Vřele Vám doporučuji tuto restauraci nejen pro obchodní schůzky, rande, oslavu, ale i k letnímu posezení v krásné zahradě, rozhodně neprohloupíte!

LRG restaurace LRG restaurace LRG restaurace

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LRG andělská mrchaAndělská Mrcha, Lobkowiczké zkřížené meče:

Restaurace Andělská Mrcha se nachází v ulici Marie Cibulkové 14, Praha 4 poblíž kongresového centra. Pohodlné je parkování (není v rezidenční zóně) a i spojení MHD je dobré. Takže o čem to dnes bude? Odpověď je nasnadě – óda na maso. Degustoval jsem 400g porci mix grillu a na úkol pro dvě osoby jsem byl sám.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 7/10
2)      Interiér – 7/10
3)      Stolování - 7/10
4)      Servis - 9/10
5)      Kvalita pokrmů - 8/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 7/10

Celkové hodnocení - 7,5

Degustace: no a šup s tím na stůl. A vážně, jak zkřížené meče! Nálož masa s grilovanou cibulkou, k tomu zeleninový salátek a dva dipy. Jen cvaknu pár fotek a už se pouštím do ochutnávání. Naložené maso nemá chybu! Hovězí je krásně měkké a ta chuť! Ve vepřových zámotcích je sýr a anglická slanina, chuťově příjemné, vyvážené. Střídám dipy, abych zkusil jednotlivé variace, ale povím Vám, ten bešamelový s pepřem mě dostal! Osobně nejsem zastáncem dipů s majonézovým základem, protože jsou hodně těžké do žaludku a tohle proto cením jako perfektní řešení! Zhruba v půlce 400g porce si říkám, jestli už mám dost, nebo jestli se nacpu, ale nemám už sil. Raději si nechám trochu slehnout a objednám si ještě dezert - horké maliny, to když vidím na jídelním lístku zkrátka nemohu odolat! Jsem si jist, že budete odcházet domů více než spokojeni!

LRG Lobkowické zkřížené meče LRG Lobkowické zkřížené meče LRG restaurace

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

THB čertův mlýnČertův Mlýn, obří marinovaný kotlet:

Přináším Vám dojmy z restaurace, kde jsem prováděl degustaci marinovaného 350g BIG KOTLETU s pečenou bramborou v papilotě s bylinkovým dipem, grilovaným česnekem a cibulkovou variací. Restaurace Čertův mlýn se nachází v klidné části sídliště Velká Ohrada na Praze 5 nedaleko stanice metra Lužiny.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 7/10
2)      Interiér - 8/10
3)      Stolování - 7/10
4)      Servis - 8/10
5)      Kvalita pokrmů - 8/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 7/10

Celkové hodnocení - 7,5

Degustace:  „tak a do práce“ pomyslel jsem si a zakrojil do kotlety. S prvním  soustem, jak kdyby ve zlomku vteřiny, jsem se přenesl do jiného světa, světa plného lahodných chutí a nekonečné masové dobroty. Pokrm se rozplýval na jazyku a jeho chuť byla přímo výtečná. Poctivý výpek zjemněný máslem, čerstvá zelenina….mmmm…vždy mě potěší, když je vše tak, jak má být. Celkový dojem z pokrmu se dá shrnout do jednoho slova - lahoda. V poměru cena/výkon se domnívám, že „BIG KOTLET“ zůstane dlouho nepřekonán! Tuto restauraci doporučuji všem, kteří mají rádi poctivou kuchyni, pořádnou flákotu masa a stylové dekorace. Nezapomenutelný zážitek, který Vás osloví!

Big Kotlet interiér restaurace interiér restaurace

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LRG logoVinárna u Šebestiána, 7-chodové francouzské menu společně s degustací vín:

Degustoval jsem sedmichodové menu, které pod taktovkou šéfkuchaře Martina Procházky přichystali kuchaři Kučera a Kostka, ale pochutnám si i na vínech ze skladu K2T a Ventoux. Vinárna U Šebestiána se nachází v ulici Kolbenova 10, Praha 9 - Vysočany, zhruba 200m od zastávky metra Vysočanská. Poblíž se dá pohodlně zaparkovat vozem zdarma (není v rezidenční zóně) a i spojení MHD je dobré.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1) Lokalita a dostupnost - 7/10
2) Interiér - 6/10
3) Stolování - 7/10
4) Servis - 8/10
5) Kvalita pokrmů - 9/10
6) Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 7/10

Celkové hodnocení - 7,33

Degustace: aperitiv Crémant Aimery Languedoc, šumivé víno vyráběné klasickou metodou kvašením v láhvi, mě povzbudil a utvrdil v domněnce, že dnes to bude stát za to! Sotva jsem se rozhlédl po místnosti a už mi obsluha nese amis bouche v podobě telecího tataráčku. Tento tatarák je jemný, složený trochu pozměněných ingrediencí, tak jak se na telecí hodí a k tomu jsem pokoštoval Cuvée Métamorphose velmi vydařený ročník 2008. Foie gras? Klidně tomu říkejte paštika, ale potichu, francouzi jsou na tuto delikatesu nesmírně pyšní a po její konzumaci na tu chuť dlouho nezapomenete, spolu s Chateau Ségur du Cros 2006 se navíc jeví jako ideální snoubení chutí. Mušle Sv. Jakuba, pokrm, který u náš už je k dostání, není však běžně na menu. Lirac Blanc, bílé víno, které zdatně soupeří o mou pozornost však nemá šanci proti jasnému vítězi – celerovému pyré. Napětí stoupá, laťka je vysoko. Dýňová polévka s lanýži servírovaná jako cappuccino. Trochu neobvykle zde víno nahrazuje decilitr piva, to pro zvýraznění chuti lanýžů. A vědí, proč tak činí! Perfektní! Kohoutek v burgundské omáčce se šťouchaným bramborem, přátelé, takovouhle omáčku jste jaktěživ nejedli! Obdivuji trpělivost kuchaře, který připravuje omáčku k pokrmu déle, než se připravuje maso a dá si záležet na sebemenším detailu. Dom Balaguére 2009 je vrcholem mezi víny dnešního večera. Lahodné, svěží, s vůní lesních plodů, nezdráhám se použít termín luxusní. Créme brulée není jen tak ledajaký trendy dezert, je známý především karamelovou krustou, kterou si při této příležitosti můžete vytvořit sami. Pro pány je navíc nachystaný digestiv cognac VSOP, pro dámy pak hruškový cognac GODET PEARADISE. I dezert mám za sebou, přesto bych ještě rád poseděl nad sklenkou vína. No výborně, sýrové prkénko je k této příležitosti to nejlepší. Ochutnávám, přikusuji pečivo a popíjím různá vína. Škoda že tu nemohu přenocovat. Jsem spokojený na těle i na duchu a ten z Vás, kdo degustaci dočetl až sem ví, že není potřeba závěrečné shrnutí, důkazem kvality je spokojený degustátor.

LRG Coq au vin - kohoutek na víně LRG Amis bouche LRG u Šebestiána

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LRG Takahashi Suhi Bar Takahashi, japonské specialitky:

Aniž bych vytáhl paty z Prahy, měl jsem možnost se alespoň na pár okamžiků přenést do orientu, abych degustoval speciality Sushi baru Takahashi. Z centra sotva 20 minut jízdy metrem „B“ na Lužiny, Archeologická 2636/3, Praha 5.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 7/10
2)      Interiér - 7/10
3)      Stolování - 7/10
4)      Servis - 8/10
5)      Kvalita pokrmů - 8/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 7/10

Celkové hodnocení - 7,33

Degustace: požádal jsem o mistrovu specialitu, jeho nejoblíbenější maki sushi z tuňáka, lososa uzeného úhoře a kaviáru, k tomu saké. No přátelé povím Vám, měl jsem se Božsky. Jen jsem si říkal, kolik bych toho musel sníst, abych dosáhl váhy zápasníka sumo. Vznášel jsem se na obláčku a za zvuku citery Koto a bubnů Taiko jsem se zasnil a znovu si rozkládal báječnou chuť lahodných a čerstvých surovin, které jsou nepostradatelnou součástí každého kvalitního Sushi baru. Pokud jste Sushi ještě nejedli, odhodlejte se a vyzkoušejte ho, jsem si jist, že Sushi bar Takahashi je více než vhodnou první zastávkou při poznávání japonské kuchyně. Pro ty z Vás, kteří vědí o co jde zbývá jediná otázka. Na co ještě čekáte?

takahashi takahashi takahashi interiér

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

vittoria Pizzeria Vittoria, pravá italská pizza:

Vážení zákazníci, degustoval jsem pro Vás v Pizzerii Vittoria na Praze 6, Evropská 148, přímo na tramvajové zastávce Sídliště Červený vrch.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 7/10
2)      Interiér - 7/10
3)      Stolování - 7/10
4)      Servis - 9/10
5)      Kvalita pokrmů - 8/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 6/10

Celkové hodnocení - 7,33

Degustace: Pizzeria Vittoria mě mile překvapila pohostinností, servisem a kvalitou pokrmů. Degustoval jsem pravou italskou pizzu, která je připravována z pece na dubovém dřevě. Pizza byla bohatá a krásně křupavá. Je znát, když v pizzerii používají kvalitní suroviny. Rád se vrátím nejen na pravou italskou pizzu, ale i další pokrmy z široké denní nabídky.

vittoria vittoria

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LRG Bejzment Restaurace Bejzment, americké burgery:

Degustoval jsem pravé americké burgery které pro Vás do nabídky připravil Executive Chef Bejzmentu Zdeněk „Zed“ Střížek. Hudební klub a restaurant se nachází na adrese Hládkov 6, Praha 6.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 7/10
2)      Interiér - 7/10
3)      Stolování - 7/10
4)      Servis - 7/10
5)      Kvalita pokrmů - 8/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 7/10

Celkové hodnocení - 7,16

Degustace: asi znáte standartní hlášku - tři čýze a střední hrany. A bude to tady nebo s sebou? S sebou. Jo a ještě colu! Jo a kečup! Bejzment není fast food, takže na tuhle hlášku honem zapomeňte! Tady dostanete pořádný burger (200g hovězího), domácí coleslaw salát nebo hranolky. Už první chod Vás zasytí a kdo z Vás zvládne všechny nabízené burgery (byť postupně) sníst, ať se mi ozve – vyzvu ho na „heart attack“ duel! Jako první jsem vybral Big Teks. Říkal jsem si, je to příhodný, jsem velkej chlap, Big Teks se ke mně hodí. Mno a nemýlil jsem se. Líbí se mi, že mi číšník Tomáš dal na výběr, jak chci připravit maso, zvolil jsem spíše syrovou variantu, nejsem přeci „dámička“. Domácí bbq omáčka a čerstvě připravená guacamole pasta byla dobrý volba, cibulové kroužky jsou v bejzmentu unikátní záležitost. Parádní křupavé hranolky a domácí coleslaw byl taky super. Mno a teď trochu přiostřím – D Lost Mexikn. Modrý sýr a pálivé jalapeno jsou dobrá kombinace! Dalších 200g masa ve mně zmizlo, ale cítím se přeplněný. Ještě alespoň ochutnám Lots-a-Šrům, láká mě svou kombinací žampionů, cibule a ementálu. Povolil jsem opasek dal si kávu, ale ani tak se do mě třetí burger už nevešel!

 LRG burger bejzment LRG burger bejzment LRG bejzment

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Dnister Restaurace Dnister – ukrajinské speciality jako gastronomický zážitek:

Přináším Vám poznatky a dojmy z restaurace Dnister, která se nachází v širším centrum Prahy, pár kroků od zastávky metra B st. Karlovo náměstí, tram. Palackého náměstí, v ulici Na Moráni 6.

Dojem hodnotím na stupnici od 1 do 10 (10 je maximum):

1)      Lokalita a dostupnost - 8/10
2)      Interiér - 7/10
3)      Stolování - 7/10
4)      Servis - 7/10
5)      Kvalita pokrmů - 8/10
6)      Sociální vybavenost (WC, šatna atd.) - 5/10

Celkové hodnocení - 7

Degustace: degustoval jsem ukrajinskou pochoutku – Kotleta „Karpata“ a Palačinka “Nalysnyky“. Pokrm byl v barevném spektru velmi pěkně naladěný, obsahoval i zeleninový dekor. Kotleta byla mletá, ještě navíc obsahuje několik kousků pravých hřibů. Chuťově překvapující! Doslova mě uchvátilo, jak se maso rozplývá na jazyku a plní moje chuťové pohárky. Palačinka “Nalysnyky“ s tvarohem a zakysanou smetanou musí chutnat snad všem co mají rádi sladké! Tento gastronomicky zážitek doporučuji i Vám, poznejte trochu jinou kuchyni, než na kterou jste běžně zvyklí a dopřejte si kulinářské potěšení, které Vás pohladí.

kotlety palačinky dnister

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

STAŇTE SE LOVCEM POKLADŮ STAŇTE SE LOVCEM POKLADŮ
 
slevy dnes, hromadné slevy, nákupy se slevou
tvorba webu
nebrat